DUGO SELO

            Četrdeset članova SUH-ove udruge iz Dugog Sela otišlo je 29. listopada 2021. godine na jednodnevni izlet na izletište „Maleni brijeg“ pokraj Bjelovara. Članovi su uživali u prekrasnom krajoliku, ali i ukusnoj hrani. Jako im se svidjela i živa glazba koju su organizirali domaćini, pa je većina članova plesala i dobro se zabavila. Tjedan dana kasnije organizirana je i podjela jabuka s jednog OPG-a iz Ivanić Grada, te je 800 kilograma tog tek ubranog i svježeg voća podijeljeno u rekordnom roku.

            Dio članova sudjelovao je i na proslavi Martinja koje je organizirao grad Dugo Selo, krstilo se mlado vino, a i pilo. Dvoje članova volontiralo je i na obilježavanju 30. obljetnice Oružanih snaga RH, gdje su dijelili hranu svima koji su posjetili tu manifestaciju. U planu je bila i proslava Martinja u vlastitoj organizaciji, naime slavlje je planirano za 20. studenog u konobi Romantika, no zbog straha od korone i premalog interesa članstva, to je odgođeno. Ipak, u istoj konobi u planu je proslava Nove godine.

            Predsjednik udruge zajedno s tri članice bio je vrijedan te je uredio gredicu ispred prostorija udruge, tako da je praznu gredicu sada zamijenila gredica prepuna prekrasnog cvijeća. I za kraj tužna vijest, od posljedica moždanog udara u 82. godini života preminuo je dugogodišnji predsjednik Nadzornog odbora udruge Josip Kelšin, koji je tu funkciju obavljao do 2020. godine. Počivao u miru.

                                                                                                          Milivoj Marić

Nazovite nas - SUH Zagrebačka županija: 01/2792-129
Pišite nam: suh.vrbovec@gmail.com