¸
    Možemo reći sada već tradicionalno udruga umirovljenika Miroševec, u svojim prostorijama za članove i njihove goste i ove godine 21.02.2023. god. priredila je prigodnu zabavu uz živu glazbu povodom Fašnika.
    Ova, kao i sve naše zabave bila je vrlo dobro posjećena, uz dobru glazbu, veselje, ples i smijeh druženje je  potrajala duboko u noć.
    U toj noći svatko je imao priliku postati netko drugi, što su posjetitelji  itekako iskoristili, pa je tu bilo: princeza, kraljeva, ratnika, crkvenih zvanja, pčelica, leptira,    i onih koji izazivaju posebnu pažnju muškaraca koji preodijevanjem postaju žene i obrnuto, dakako bilo je maski životinja i raznih čudovišta.
    Tako posjetitelji postajući netko drugi ( pod tuđom maskom lakše se živi ) uz ples i veselje pod maskama, pjesmom i bukom otjerale zimu i sile zla, kako bi
    dali prostora da pobjedi dobro i pravica.
    Pri samom kraju zabave jednoglasnom odlukom prisutnih proglašen je krivim FAŠNIK za sve nedaće koje su nas zadesile u proteklom razdoblju, sukladno nazivu naše udruge njegova najveća odgovornost je u niskim mirovinama i velikoj inflaciji.

 Ivica Pralas

Nazovite nas: 01/4614-204
Pišite nam: suh-pov@hotmail.com