¸

     Podružnica SUH-a Miroševec održala je svoju godišnju izvještajnu skupštinu dana 21. lipnja 2022. godine na kojoj je podnesen izvještaj o radu i financijski izvještaj za razdoblje proteklih godinu dana. Podružnica broji 101 člana (prema plaćenoj članarini) i najveća je podružnica SUH-a u Zagrebu u 2022. godini.

     Organiziraju druženja uz glazbu i ples, izlete i sportsko rekreativne sadržaje, sudjelovali su i pobijedili na ovogodišnjim Jarunskim susretima.

     Skupštini su,  osim članova podružnice (prisutna natpolovična većina), prisustvovali kao gosti i predsjednici podružnica Oporovec i Podsljeme , zamjenica predsjednice podružnice Granešinski Novaki i Kozari bok i putevi te predsjednica Povjereništva SUH Zagreb Vesna Bečić koja se prigodnim riječima obratila prisutnima i pozdravila ih u ime SUH-a.

     Nakon podnesenog izvještaja o radu i financijskog izvještaja koji su jednoglasno usvojeni , svi gosti su lijepim riječima pohvalili rad ove podružnice, zaželjevši im daljnji uspjeh u radu, a nakon sjednice svi su se pridružili domjenku uz glazbu i ples.

Vesna Bečić

Nazovite nas: 01/4614-204
Pišite nam: suh-pov@hotmail.com