¸

Članovi SUH podružnice Peščenica bili su na premijeri komedije „Baka ima dečka“ u sceni Vidra. Karte je donirao Miro Čabraja. On je jedan od glavnih glumaca u predstavi a između ostaloga piše i izvodi autorske predstave.

Predstava ‘Baka ima dečka?!’, donosi sat vremena vrhunske satire i necenzurirane zabave.  Namijenjena je prije svega odrasloj publici, parovima, užoj i široj obitelji, a ponajviše samcima koji i koje se pitaju ‘ima li ljubav više uopće smisla’? 

U predstavi se progovara o temama s kojima smo se mi u Sindikatu umirovljenika već sreli a one su kako se voli čak i nakon zrele dobi, u kakvom su odnosu požuda i korist, a u kakvom prevara i fatalnost.

Predstava je interaktivna tako da u izvođenju sudjeluje i publika koju glumci propituju o temama i dilemama u predstavi.

Glumac je osim Mire Čabraje koji je utjelovio nekoliko starijih gospođa u raznim životnim situacijama (Ksenija, Mira i Matilda) i  Asim Ugljen koji glumi  “Tomu” – zavodnika bez pokrića, kradljivca i emotivca koji upada u niz peripetija zbog svoje ambicije. Dramaturgiju potpisuje mlada nagrađivana dramaturginja, Dorotea Šušak.

Predstava je interesantna i zanimljiva, otvara drugi pogled na kazalište tako da je preporuka da ju svakako treba pogledati.

25.06.2023. Zlatko Gregurek

Nazovite nas: 01/4614-204
Pišite nam: suh-pov@hotmail.com