¸

ZAGREB – PEŠČENICA

     Članovi podružnice SUH-a Peščenica imali su dugo toplo ljeto. Naime, od ^^9. srpnja do 5. rujna 2020. jednom tjedno išli su na jednodnevne izlete na more. Svaki put atmosfera je bila prekrasna, ne samo na moru, već i tijekom putovanja autobusom, u kojem bi redovito pjevali i veselili se. A more kao more, kupanje, sunčanje i uživancija. Igranje loptom, dodavanje, a često bi se primili i za ruke i skakali kao mala djeca. Pet puta se išlo u Novi Vinodolski te isto toliko puta u Ičiće.

     Posebna zahvala ide gazdi restorana Galeb u Ičićima koji im je izišao u susret i cijene ručka umanjio za 10 posto, a jednom je za samo 50 kuna pripremio meni s ogro­mnim brancinom te blitvom s krumpirom i salatom. Posebni su bili i povratci kući,

gdje su na odmorištu u Ravnoj gori prire­đivali, kako kažu svojih „pola ure kulture", odnosno pola sata bi svi penzići pjevali i tako pobrali mnoge simpatije okuplje­nih, a mnogi bi im se često i pridružili u pjevanju. Početkom rujna Crveni križ je darovao tri ogromne kutije lubenica, što je podijeljeno članovima.

     U rujnu su još u planu izleti u Trakošćan i Lepoglavu, no sve će ovisiti o razvoju epidemiološke situacije.

Mirjana Novačić

Nazovite nas: 01/4614-204
Pišite nam: suh-pov@hotmail.com