¸

Peščenica

      U subotu 4. prosinca 2021. godine čak 56 članova SUH-ove zagrebačke podružnice Peščenica uputilo se na jednodnevni izlet u Rijeku i Opatiju. Na putu do Rijeke stali su u Ravnoj gori u Gorskom kotaru, gdje je sve bilo puno snijega, gdje su članovi iskoristili priliku te je krenulo grudanje i uživanje u zimskim radostima s puno smijeha i veselja. Sljedeća stanica bio je posjet svetištu

Trsat i starom dijelu grada Rijeke, koji je bio doista prekrasno okićen. Nakon snijega u Opatiji ih je dočekao prekrasan sunčan dan. Prvo su otišli na ručak u jedan restoran, a zatim su posjetili festival čokolade, gdje su besplatno degustirali razne vrste i oblike čokolada. Cijeli izlet, uključujući i troškove ručka, stajao je stvarno povoljnih 120 kuna, a dojmovi i uživanje su bili nemjerljivi.

      U prostorijama podružnice nastavilo se s radionicama dekupaža, crtanja na staklu, a uskoro kreće i radionica crtanja na svili. Prigodno su rađeni i ukrasi za Božić, kako bi na vrijeme pripremili rekvizite za kićenje jelke.

Mirjana Novačić

Nazovite nas: 01/4614-204
Pišite nam: suh-pov@hotmail.com